Over ons

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Net zoals er een grote diversiteit in klanten is, is er ook een grote diversiteit in redenen waarom een klant voor het ene of het andere kantoor zou kiezen. De boekhouders van M-Advisors hebben alvast een aantal overtuigende troeven in huis die wel gewaardeerd worden.


Kennis van zaken

Dankzij de jaren lange ervaring van ons personeel bieden wij u een betrouwbaar team dat je bijstaat met je boekhouding, aangiften en dagdagelijkse vereisten bij het dagelijks beheer van je bedrijf

Juridische Kennis

In een steeds complexer wordende wetgeving blijven wij met u meedenken en volgen wij steeds de nieuwe wetten en richtlijnen op die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn. We adviseren u daar wanneer nodig welke route de meest aangewezen is.

Samenwerking

Om tot een goede samenwerking te komen hechten wij veel belang aan een nauwgezette communicatie. Uw bedrijfsnoden worden binnen ons team regelmatig besproken om tot een perfecte follow-up te komen.

onze boekhouders geven u graag fiscaal en financieel advies voor je boekhouding

Financieel, fiscaal en bedrijfsadvies op maat


Uw bedrijf is uniek en tijdens de verschillende ondernemingsfasen steeds aan veranderingen onderhevig. In onze lange termijn visie mag u dan ook steeds de nodige betrokkenheid en professionele privacy verwachten.

Wij denken dan ook pro-actief met onze klanten mee en geven steeds het best mogelijke advies wanneer nodig.

Zowel tijdens het opstarten, de groei van uw bedrijf als eventueel een latere overdracht kunnen wij u volledig begeleiden om samen tot een optimaal resultaat te komen.

We verzorgen de boekhouding van A tot Z met alle wettelijke verplichtingen, maken een bedrijfswaardering bij overname, helpen je bij het opstellen van diverse contracten en wijzen je de weg met betrekking tot je sociale verplichtingen.